Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ameri-Pol Trading Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Adezivi universali pentru mobila si lipituri de exterior
25 lei
Brand
B707,Soda,Finish,Moto,Lep-kon PU 07
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Adezivii universali Spraykon sunt adezivi de contact spreiabili ce se folosesc cu mare succes la lipitul oricaror  materiale in industria mobilei,tapiseriilor,  diverse amenajari  interioare,lucrari de lipire materiale speciale(table, sticla, oglinzi, polistiren,mase plastice ,etc).

Modalitatea simpla si rapida de lucru cu acesti adeziv precum si rezistenta si durabilitatea lipiturilor ii recomanda ca o solutie curata si eficace pentru lipitul oricaror materiale. Va oferim atat varianta adezivilor in tuburi spray de 500sau 600 ml. -B707,SOFA,FINISH,MOTO- dar si varianta industriala cu furtun, pistol pulverizare si canistra cu adeziv-canistrele pot fii de 13,8l,20l, 80 l,160l)
                                                                                                                                              Adezivul universal Lepkon este un adeziv poliuretanic D4,care se preteaza excelent la lipitul materialelor lemnoase si derivatelor din lemn,-MOBILA DE INTERIOR SI EXTERIOR ,BARURI, USI,  SCARI LEMN,OBLOANE,TABLE, ETC -  precum si pentru  alte materiale, inclusiv cu cerinte de lipire pentru exterior,avand o perioada de timp deschis de aprox.7 minute -.In acest rastimp de 7 minute, materialele adezivate se pot fixa fara graba in pozitia de lipire finala-.Apoi subansamblul astfel format se preseaza aprox.45-60 minue -se pot folosi pentru presare inclusiv menghine simple de tamplarie-.

Dupa intarire formeaza lipituri de durata,  puternice ,rezistente  la temperaturi joase si la actiunea apei (D4). Un  element stimulativ pentru achizitionarea acestui excelent produs este pretul deosebit de atractiv. Adezivul este stocat in flacoane de plastic de 1 kg.are culoare brun-maroniu,consumul 0,1-0,7 kg/m ,pret  20 lei +TVA/buc.
Din Gura in Gura